Restoran

O restoranu koji radi samo za masovne proslve

U restoranu je zastupljena srpska tradicionalna kuhinja, uz nezaobilazno pečenje, praseće, jagnjeće, jareće, na ražnju, kulinarska umeća naših kulinara, bilo u zatvorenom ili na otvorenom prostoru. Sve može da se zalije odličnim domaćim vinom, uz vrhunsku uslugu profesionalnih, prijatnih i ljubaznih konobara, koji su obučeni u tradicionalnu nošnju.

Restoran je urađen u etno stilu. Sam termin etno, odnosi se na mesto, predmete koje štitie nasleđe jednog naroda, a pri tom uspešno odoleva vremenu i civilizacijskim trendovima. Na salašu se nalazi nacionalno blago u kome se zatočena može naći, netaknuta esencija Srbije. U restoranu možete videti svu lepotu Srbije u malom, iz svih njenih delova, od Šumadije pa na dalje. Sve je autentično bez obzira iz kog je kraja.

Sale za masovne proslave


Curan_030
Salaš ćuran u Borči ima etno restoran za proslave ( svadbe, rodjendane, krštenja, dana firme, druge masovne proslave), sa 300 stolica, tri kuhinje i tri šanka. U salama je parno grejanje kao i vatrište sa ražnjevima i roštiljom, što daje utisak seoskog domaćinstva. U salama su klima uredjaji za proslave u letnjim uslovima.

Sale se izdaju sa hranom i pićem do 28 evra.

Vrt

Vrt krasi prelepa bašta kroz koju teku potoci. U dvorištu možete videti fontane, raznovrsno zelenilo, drveće, cveće, ptice,  domaće životinje, ponići. Jednostavno ambijent gde se čovek vraća prirodi koja ga uvek pozitivno oplemenjuje.

Parking

Na salašu je parking prostor za 150 vozila.