O nama

o-nama

Pogled na Turistički kompleks Salaš Ćuran

 

Salaš se nalazi na 10km od centra Beograda. Svi sadržaji i objekti koji se nalaze na salašu se prostiru na 4ha površine. U sklopu salaša nalazi se etno resotran, koji raspolaže sa 350 mesta, priagođen svim događajima: kulturne manifestacije, pravatna dešavanja, svadbe, rođendani i sve one potrebe koje ljude čine srećnim i ujedno žele da ispune socijalne i društvene norme. Ispred restorana je veliki parking, koji je veoma značajan za posetioce.

Na salašu su i 22 apartmana sa 56 ležaja, sa populanrim cenama prenoćišta.

U letnjim mesecima je moguće da se gosti osveže u Aqua parku Salaša Ćuran, na nekom od 5 bazena (bazeni za decu i bazeni za odrasle).

Ljubitelji životinja mogu razgledati mini zoo vrt i družiti se u direktnom kontaktu sa domaćim životinjama.

Na salašu je i ergela od 15 ponija i 3 lipicanera. Gosti mogu uživati u jahanju ili vožnji fijakerom po salašu.

Poznate ličnosti koje su bile naši gosti:

Zahar(kompozitor), Đoša(glumac), Nino Brajović(novinar), Cune Gojković(pevač), Eva Ras(glumica), Radoš Bajić(glumac), Maja Volk(muzičar), Nedeljko Bilkić(pevač), Čeda Marković(pevač), Nenad Jezdić(glumac), Zoran Cvijanović(glumac), Marinko Madžgalj(glumac), Oliver Antić(političar), Milenko Pavlov(glumac), Maja Nikolić(pevačica), Tanja Savić(pevačica), Miodrag Popov(ipak se okreće), Bane Moićević(pevač), Žarko Lazić(glumac), Neša Đurđević(reporter), Ivan Gavrilović(pevač), Voja Brajović(glumac), Žika Nikolić(Žikina šarenica)